Indiase hoofdmassage

 

Het hoofd is het centrum van ons bestaan. We eten, ruiken, zien, horen en we denken ermee. Het hoofd is dan ook een ideale plek om te masseren. Naast dat er ontzettend veel spieren en zenuwuiteinden op je hoofd zitten, kunnen er ook veel spanningen ophopen. Om juist het hoofd met al haar indrukken te masseren, kan leiden tot een snelle en diepe ontspanning.

Doel van deze massage.

Hoofdmassage vitaliseert geest en lichaam. De stress van het dagelijkse leven beïnvloedt de geest en deze mentale stress is van invloed op onze fysieke gezondheid. Het is een niet te onderschatten behandeling die een grote positieve invloed heeft op het reduceren van stress en stress gerelateerde klachten als hoofdpijn.

Voordelen hoofdmassage.

Verbetert de toevoer van verse zuurstof naar de hersenen, ontspant het zenuwstelstel en elimineert de vermoeidheid als gevolg van mentale spanning en druk, verbetert de circulatie van het vitale hersen- en ruggenmergvocht, vertraagt haaruitval en vroegtijdig kaal en grijs worden, verhoogt de weerstand en het geeft een compleet gevoel van ontspanning en welbehagen.

Wat kunt u verwachten?

Voorafgaand aan de massage krijgt u een geurensessie, om direct het stressniveau te verlagen en om naar de juiste staat van ontspanning te gaan.

Niet alleen het hoofd komt aan bod, maar ook de schouders, nek en decolleté worden ook gemasseerd.

De hoofdhuid en onderliggende spieren worden gemasseerd. Het gezicht krijgt een fijne drukpuntmassage.

Ter afsluiting wordt u langzaam wakker gemaakt met een heerlijk warm kompres en ademt u pepermuntgeur in, om op een relaxte manier uit de ontspanning te komen.Indiase Hoofdmassage

Prijs: € 38,50