Bruidsarrangementen

 

Wat u wenst…

Natuurlijk wilt u er optimaal verzorgd en mooi uitzien op deze bijzondere dag. Schoonheidssalon Nuance Beauté biedt u dan ook een mooi bruidsarrangement aan, geheel aangepast op uw wensen.

Wat houdt het arrangement in?

1 á 2 weken voor de trouwdatum een uitgebreide gezichtsbehandeling met diepwerkende serums, speciaal voor de bruid die mag stralen deze bijzondere dag. Eventueel kunt u de wimpers en wenkbrauwen laten verven, voor een mooie uitstraling. U kunt er ook voor kiezen om meerdere behandelingen af te spreken, voor een nog beter resultaat op de trouwdag zelf.

Proefmake-up in de salon.

Ook de make up wordt in de puntjes verzorgd met de make up lijn van ALCINA. Deze lijn heeft mooie decente kleuren voor een naturel make-up, maar ook mooie krachtige kleuren voor smokey-eyes effect. Deze proef make-up gaan we afspreken als u alle kleuren weet van de jurk en het bruidsboeket. U komt daarvoor naar de salon.

Ook kunt u alle producten kopen die zijn gebruikt, zodat u tussendoor de make-up kan bijwerken.

.

Op de dag zelf.

Alles wat bij het proefmake-up werd aangebracht, wordt zorgvuldig genoteerd, zodat het vloeiend aangebracht kan worden op de trouwdag en dit weinig tijd zal kosten. De make-up wordt aangebracht op een tijdstip wat u goed uitkomt (mits dit tijdig is besproken).

Dit kan in overleg op locatie, met een meerprijs voor de gemaakte onkosten.

Even voor u op een rijtje:

1x Uitgebreide gezichtsbehandeling met eventueel wimpers- en wenkbrauwverven

Proefmake-up in de salon

Bruidsmake-up.

Dit arrangement kost u € 132,50